Volledige toeslagverlening

Uw pensioen wordt per 1 april 2014 verhoogd met 1,4%. De prijsstijging in 2013 bedroeg ook 1,4%. Daarmee is sprake van volledige prijscompensatie. Ook de opgebouwde pensioenen van de (oud)medewerkers worden met 1,4% verhoogd. 


Resultaten

Klanttevredenheids
onderzoek

Eind 2013 hebben bijna 1.500 deelnemers de vragenlijst van ons klanttevredenheidsonderzoek ingevuld. Daar zijn we erg blij mee. Benieuwd naar de resultaten
en verbeteracties?


Nieuwe website

voor ABN AMRO Pensioenfonds

 

Onderhandelingsresultaat bereikt

over nieuwe pensioenregeling

Op 2 april hebben ABN AMRO Bank (werkgever) en de vakbonden een cao-onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe pensioenregeling.

Heeft u nog vragen?

E-mail: ikontvangpensioen@nl.abnamro.com

Telefoon: 020 629 88 11 (8.30 en 11.30)

Bestuurslid Hans van Horzen bereidt samen met zijn collega-bestuursleden de overgang naar een nieuw bestuursmodel voor.

“We hebben, na uitgebreide analyses, overleg en discussie gekozen voor het omgekeerd gemengd bestuursmodel. Maar er speelt nog veel meer. Zoals de nieuwe pensioenregeling.
 
Het zijn drukke tijden bij het pensioenfonds!"


Piet Lodder (66 jaar) is tien jaar geleden gestopt met werken. Een jaar later ging zijn pensioen in. Hij vond met pensioen gaan een luxe probleem.

“Wat ga je doen als je geen hobby’s hebt om je mee bezig te houden?” Piet kreeg een idee toen hij het boek ‘Dorp aan de rivier’ las. “In het boek komt een verhaal voor over een molen. Ik besloot molenaar te worden.”